Over

The Green Lady

 

 

Bloemdesign ontworpen om sfeer te creëren. Vanuit passie en creativiteit worden de arrangementen vormgegeven. Bij The Green Lady is het belangrijk dat we mensen een product geven waarvan ze blij worden en lang van kunnen genieten.Elk arrangement die je besteld bij The Green Lady is er maar één van gemaakt. Op deze manier heeft iedere klant echt iets unieks staan. Dus echt een ”one of a kind” design.

Of je nu op zoek bent naar een luxueus zijdebloemarrangement voor op je dressoir thuis. Of misschien ben je wel op zoek naar een uniek design ter decoratie op de balie van je bedrijf. Het is allemaal mogelijk.The Green Lady heeft een klassiek, romantische en natuurlijke stijl. En daarbij wordt gelet op duurzaamheid, kwaliteit, vakmanschap en creativiteit. Zoek je iets speciaals of zit er toch net die ene kleur er niet voor je bij in de webshop?

Dan kun je bij The Green Lady ook een zijdebloemarrangement of zijdebloemboeket op maat bestellen. Wil je van deze dienst gebruik maken. Stuur dan even een mailtje naar info@thegreenlady-bloemist.nl Samen zullen we jou wensen bespreken en bekijken we wat The Green Lady voor jou kan betekenen.

 

Bekijk rustig alle collecties in de shop!

Duurzaamheid

Kwaliteit

Vakmanschap

Creativiteit